Akademie zájmového studia zahajuje svou činnost

  •  

Akademie zájmového studia je projekt Gymnázia Teplice, jehož smyslem je nalezení vztahů a společných zájmů mezi školou, jejími žáky a učiteli a veřejností středního a zralého věku i seniory.

Významnými partnery jsou Přírodovědecká fakulta UK Praha a Pro arte Buronensi. Připravujeme a zajistíme různé vzdělávací besedy, přednášky, semináře, dílny, výstavy, koncerty či happeningy.

Přednášející získáváme z celé řady fakult UJEP, ústavů Akademie věd, odborných institucí. Historici, architekti, znalci krajiny, života i Vesmíru stejně tak jako další mimořádné osobnosti vědeckého a společenského života. Přijdou mezi nás nejenom umělci z okruhu teplických hudebníků, severočeských výtvarníků ale i další, kteří se rozhodnou podělit se s námi o svou osobitou vyjímečnost. Zvonkohra z.s. SENSEN Teplice Lidé spolu a sobě a Gymnázium Teplice spoluvytvářejí a podporují základní princip Akademie zájmového studia. Přijďte mezi nás a buďme u toho spolu. Naším mottem je společné poznávání, lidská vzájemnost, upevnění vztahu k životu.

 

 Hana Šilhánová, Zvonkohra z.s. SenSen Teplice